mINDFULNESSMindfulness kan kort beskrives som en mental træning af sindet, hvor der opøves færdigheder i at være til stede i nuet med fuld opmærksomhed, og med en accept af det der er, uden at dømme og vurdere.
Åndedrættet spiller en vigtig rolle sammen med hjertet. Kroppen og sindet falder til ro gennem vejtrækningen.

Gennem Mindfulness lærer vi at lytte til, hvad vores krop fortæller os, og møde det åbent gennem en kærlig, venlig og omsorgsfuld tilgang til os selv.

Mindfulness støtter os i at registrere og forholde os til vores tanker, følelser og sansninger på en ny konstruktiv måde, så vi ikke hvirvles ind i den negative spiral af kritiske tanker til os selv og andre.

Mindfulness har en dokumenteret virkning både psykologisk og fysiologisk med mulighed for at reducere forekomsten af stress, angst og depression

Mindfulness kan du ikke læse eller tænke dig til - den skal erfares og læres gennem egen praksis og øvelse.

mINDFULNESSHvordan tankerne påvirker vores følelser.
  • Ubalance:Når utålmodigheden styrer os, ligger der tit en irritation og vrede under overfladen, vi ønsker tingene på en anden måde og oftest er tankerne vurderende og bebrejdende enten af os selv eller af andre. Tankerne er optaget af at dømme eller vurdere.

  • Balance:Finder vi en balance i livet er venligheden og empatien tilstede. Vi er mere tålmodige og har større accept af øjeblikket. Tankerne er ikke optaget af at dømme eller vurdere, det er mindfulness.

...